|

|

English

A A
OrthoKlinik AVSTRIA

KLINIEKVan belang bij OrthoHaus is dat de patiënt als mens op de eerste plaats staat. Dit trachten wij te bereiken door een vriendelijke en ontspannen omgeving voor u te creëren waar de arts u met invoelingsvermogen, openheid, gedegen vakkennis en informatievoorziening zal ontvangen. 

Onze kliniek is uitgerust met röntgen, een gipskamer en drie onderzoekskamers, zodat u zonder wachttijden snel gezien kunt worden en wij direkt een exacte diagnose kunnen stellen. Daarnaast beschikt onze kliniek over een ruimte met daarin een ziekenhuisbed waar patiënten met een botbreuk of zwaarder letsel samen met hun familie in alle rust kunnen wachten op vervoer naar een ziekenhuis of een met ons samenwerkende kliniek in Radstadt en Salzburg. Mocht een röntgenfoto niet afdoende zijn, dan verzorgen wij voor u een snelle toegang tot MRI. De met ons samenwerkende radiologen zullen dan direkt uw MRI-scan beoordelen en de resultaten hiervan met ons terugkoppelen.

Indien een operatie noodzakelijk of gewenst is kan dit door onze Nederlandse orthopedisch chirurgen in Privatklinik Dr. Aufmesser in Radstadt of Privatklinik Wehrle in Salzburg worden verricht. In deze kliniek kunnen wij op zeer korte termijn operatieve behandelingen uitvoeren, zodat familie en vrienden hun wintersport kunnen voortzetten in de zekerheid dat u in veilige handen bent. Uw voordeel is dat u dan met een voltooide orthopedische behandeling terugkeert naar Nederland. 
 OrthoHaus vindt u slechts enkele minuten rijden van zowel Hauser Kaibling Saibling als van Planai Hochwurzen Bergbahn in het Ski Amadé.

ORTHOHAUS
MARKTSTRAßE 209
A-8967 HAUS IM ENNSTAL
T: +43 3686 28557
info@orthohaus.com

OrthoHaus is alleen op afspraak geopend op telefoonnummer 0043 (0)3686 28557.


ORTHOHAUS, MARKTSTRAßE 209, A-8967 HAUS IM ENNSTAL

TEL: 0043 (0)3686 28557 | EMAIL: info@orthohaus.com